Vissa dagar...

...älskar jag mitt jobb!!
Idag var en sån dag.
En äldre herre jag jobbar hos ville att jag skulle följa med honom på en promenad runt "ägorna" så att han skulle få visa och berätta om gården och hur det var förr.
Jag följde med och han berättade så mycket intressanta saker.
Jag fullkomligt älskar alla dessa historier om hur det var förr och jag kan lyssna i timmar på de gamla när de berättar om jordbruket, korna, hästarna, hur marken såg ut då, hur långt upp sjön låg på den tiden, vilka sysslor man hade att göra innan kvällsmaten och hur långt man fick pulsa i djupsnön för att komma till skolan.
Att dessutom få se glädjen i ögonen på en herre som bara bubblar av berättarlust, när det äntligen finns någon som har tid att lyssna och titta på allt han har att visa.
Det är såna dagar jag älskar mitt jobb!

Ronja

Här kommer några bilder på lilla Ronja!


Dans Ronja
e. Fakse
u. Dansa In  e. Trons Trollmin (NO)


Endast 1 dag gammal (ung).


Hallå där!!


Nu har hon hunnit bli två veckor och är väldigt nyfiken på livet.


Lilla sötnos!


Man blir hungrig av att vara fotomodell.

Kaos!

Vårt hem har varit ett kaos, men nu har det ordnat upp sig igen.
När Jörgen kom hem satte han igång projekt golvvärme i köket. Hela köket monterades isär och åkte ut, golvet i köket och hallen revs upp så det var bara spån överallt.
Inte helt lätt att bo så kan jag säga!

Som tur var har vi min underbara mamma och pappa i huset bredvid så vi behövde inte svälta trots att vi saknade kök. Jörgen jobbade som en tok hela dagarna så ganska snart hade vi ett golv och det var dags att sätta in köket igen. Vi återanvände vårt gamla kök eftersom det fortfarande är fräscht och fint.


Trolla erbjöd sig att hjälpa till att hålla skyddspappen på plats.


Nya tapeter och nytt golv!Jag är jättenöjd med vårt nya golv och köket blev verkligen nytt trots att skåparna är samma som förut. Tänk vad lite golv och tapeter kan göra för ett rum.
 
RSS 2.0